Bli partner

Barnens Hinderbana – bli partner

Sedan 2016 har vi totalt gjort över 40 lopp i över 35 olika städer, över 40 000 barn har sprungit banan och utmanat oss hittills.

Målet med Barnens Hinderbana är att aktiverar barnen och visar dem att träning och rörelse är kul samtidigt som vi vill skapa en kul plattform för mötet mellan oss TV-profiler och barnen. Många föräldrar har skrivit till oss att deras barn började träna regelbundet inför loppet efter att de anmält dem, vilket vi tycker är extra kul.

Vi erbjuder olika typer av samarbeten med företag som vill synas på våra lopp och nå ut till alla barn, föräldrar och publik som besöker oss.

partner

Exponeringspartner – möt barn och föräldrar på plats

Som exponeringspartner kan du synas på ett eller flera lopp med logotyp på plats, på hemsidan (www.barnenshinderbana.se) och i vår marknadskommunikation. Du får även en eventyta på plats där du kan exponera ditt företag och era produkter för besökarna.

Hindersponsor – låt barnen klättra på er produkt

Som hindersponsor kan du ”äga” ett hinder under ett eller flera lopp under turnén. Då presenteras hindret i samarbete med ert företag på vår hemsida och i marknadskommunikation. Beroende på vilket hinder ni vill sponsra så kläs hindret in med vepor med er logga på eller så sätter vi vepor bredvid. Vissa hinder kan vi även designa hindret som ert företags produkt, tex att barnen kryper genom en burk, klättrar över en produkt etc.

gudruns

Butiksevent – hyr ett dragplåster

I samband med att vi kommer till stan kan ni hyra in en eller flera av våra TV-profiler till er butik, tex dagen innan loppet, för att locka folk till butiken och göra något extra för era kunder.

Slipp stressen – vi hjälper dig med det praktiska!

Vill du slippa planering av eventpersonal och arbetet med att ta fram tält? Vi kan administrera det åt dig, vi kan ta fram brandat tält och stå med personal på plats mot en mindre extra kostnad.

Låter något av ovan intressant för er?

Kontakta oss på partner@barnenshinderbana.se så berättar vi mer.

Gå tillbaka