FAQ

Barnens Hinderbana – FAQ

 

Hur får jag support?

Det är bara att maila dina frågor och funderingar till info@barnenshinderbana.se så får du hjälp av oss.

Hur skapar jag login?

Vid köp av startbiljett för första gången skapas ett login till Barnens Hinderbana, där kan du se dina bokningar, överlåta eller flytta de till annan ort om ni får förhinder. När du har ett login kan du även logga in och köpa fler startplatser.

Kan jag överlåta eller flytta en startplats?

Ja, du kan överlåta eller flytta en startplats till annan ort genom att logga in på Barnes Hinderbana här: Login
Det kostar 40 kr att flytta en plats till annan ort eller överlåta den till något annat barn. En plats kan överlåtas och flyttas hur många gånger som helst.

Får man kvitto och bekräftelse vid bokning?

Ja, när du bokar startplats skickas två mail direkt till mailadressen du anger, ett med kvitto samt ett med bekräftelse på din bokning. Om du inte får dessa mail kan de hamnat i skräpposten, titta där. Finns de inte i skräpposten kanske du angav fel mail eller något gått fel i vårt system, då ber vi dig maila info@barnenshinderbana.se så hjälper vi dig.

Kommer det ytterligare information innan loppet?

Ja, med ca 2 veckor kvar samt dagen innan varje lopp skicka vi mail till alla bokade med kompletterande information om loppet och dagen.

Vilka åldrar är ok att anmäla?

Alla barn 6 till 14 år får anmälas till Barnens Hinderbana, det räcker att barnen fyller 6 år under året, de behöver inte fyllt 6 år innan loppet.

Jag har 2 eller fler barn som vill springa ihop i lag, hur gör jag?

Självklart ska de springa ihop, anmäl de bara med samma lagnamn och se till att de kommer tillstarten samtidigt så får de springa ihop.
Lag med alla deltagare i en och samma åldersgrupp ska komma till starten när åldersgruppen startar så får starta ihop.
Lag med färre än 10 deltagare som har barn i olika åldersgrupper kan välja vilken grupp de vill springa med, kom till start samtidigt.
Lag med fler än 10 och som ha barn i olika åldersgrupper där alla vill springa tillsammans ska vara på plats 13:30 och startar sist i 11-13 års klassen.

Hur vet jag om det uppstår ändringar gällande ett lopp?

Om vi skulle ändra plats eller tid av någon anledning så kommer vi skicka ut mail till alla bokade med uppdaterad information.

Finns mat och dryck på plats?

Ja, vi kommer ha foodtrucks eller kiosker som säljer mat och dryck på arenan.

Kör ni oavsett väder?

Ja, vi kör även om det regnar och är oväder. Det är bara på med regnställ och köra Blåser det alldeles för mycket måste vi kanske ta bort något uppblåsbart hinder pga säkerhet.

Är banan säker?

Banan är byggd med barnets säkerhet i fokus. Vid varje hinder finns det minst en funktionär som hjälper barnen om det behövs.

Har ni sjukvårdare på plats?

Ja, Vi har sjukvårdare på plats på området. Vid varje hinder finns det minst en funktionär som hjälper barnen om det behövs och även kallar på hjälp om olyckan skulle vara framme.

Vad rekommenderar ni för kläder?

Ta gärna oömma kläder som det är ok att barnet smutsar ner. På vissa hinder kan barnet bli blött, ta därför med ett ombyte. Vi kör även om det regnar och är kallt, så ta kläder efter väder.

Hur lång är banan?

Banan är ca 1,5 km lång (lite beroende på arena) och har ca 16 hinder där gatloppet mot oss är sista hindret.

Måste man klara alla hinder?

Nej, men oftast klarar barnen alla hinder. De svåra hindren har en lätt och en svår väg som barnet kan välja. Vi varje hinder finns även funktionärer som hjälper till om det behövs. Klarar man inte ett hinder får man självklart hoppa över det och springa vidare till nästa.

Kan alla barn vara med, även funktionshindrade?

Ja, Barnens Hinderbana är för alla och alla barn som vill får dela och ta sig förbi de hinder de förmår. Alla barn klarar alltid Gatloppet mot oss ☺

Kostar det att komma och titta?

Nej, all publik är välkommen och vi tar inget inträde för publik.

Får man ta kort med er och få autografer?

Ja, vi är där för barnens skull och kommer hänga med dem så mycket som möjligt under dagen så att alla får chans att träffa oss.

Vilka kommer jag få träffa på mitt lopp?

Följ oss på instagram @barnenshinderbana.se så kommer ni se där vilka av oss som kommer till respektive lopp.

Är barnet försäkrat via anmälan?

Barnen är inte försäkrade genom anmälan, kolla så att ni har hemförsäkring som täcker idrottsevenemang. Ni kan även teckna motionsförsäkring på www.startklar.nu.

Om mitt barn blir sjukt, får jag tillbaka anmälningsavgiften?

Om barnet blir sjukt eller skadar sig innan loppet återbetalas inte anmälningsavgiften, dock kan ni teckna motionsförsäkring på www.startklar.nu som även täcker anmälningsavgiften.
Vid sjukdom eller skada kan ni även överlåta er startplats till annat barn, det gör ni genom att logga in på Barnens Hinderbana här: Login

Vad har ni för villkor?

Här hittar ni våra villkor: Allmänna Villkor

Gå tillbaka